Coşul tău este gol!

INCALTAMINTE - Reebok Energen Lite Navy - спортни обувки

INCALTAMINTE - Reebok Energen Lite Navy - спортни обувки
INCALTAMINTE - Reebok Energen Lite Navy - спортни обувки INCALTAMINTE - Reebok Energen Lite Navy - спортни обувки INCALTAMINTE - Reebok Energen Lite Navy - спортни обувки INCALTAMINTE - Reebok Energen Lite Navy - спортни обувки INCALTAMINTE - Reebok Energen Lite Navy - спортни обувки INCALTAMINTE - Reebok Energen Lite Navy - спортни обувки INCALTAMINTE - Reebok Energen Lite Navy - спортни обувки INCALTAMINTE - Reebok Energen Lite Navy - спортни обувки

Reebok Energen Lite N - Pantofi Sport

Cod produs:2094
377 Lei
169 Lei
Economisit 208 Lei
Tabel de marimi
* Marimi:

 
   - SAU -   

Material exterior: Textil

Interior: Textil

Talpa: Cauciuc

Coluare: Albastru    

ЗАКОПЧАВАНЕ
ЗАКОПЧАВАНЕ Sireturi
Coluare
ОСНОВЕН Albastru
Material
МАТЕРИАЛ Textil

LIVRARE

Costurile pentru expeditie se achita de catre client, ele sunt calculate automat in timpul comenzii pe baza datelor completate pentru livrare. 

Daca doriti un calcul anterior a costurilor de livrare unui produs, poteti calcula in cosul de cumparaturi apasand butonul "Estimare taxe de livrare". 

Dreshnik.ro face expedieri prin compania de curierat DPD courier company in termen de 2-3 zile lucratoare

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați aicistore@dreshnik.ro

Fiecare articol achizitionat de pe site- ul Dreshnik.ro poate fi returmat in termen de  14 de la data primirii, respectand urmatoarele conditii:

- aspect commercial neafectat

- pastrate intacte ambalaj si etichete

- fara urme de folosire ( sa nu fie purtat, spalat, calcat)

- fara mirosuri suplimentare (de tigari, parfum si etc.)

Inainte sa fie returnata marfa, utilizatorul este obligat sa contacteze vanzatorul si sa-l informeze cu privire la intentia sa de a returna articol dintr-o anumita comanda.

Returnarea unor articole se efectueaza conform urmatoarele date:

Destinatar: compania Global Stock LTD

Adresa: str. Dorostol 36, mun. Ruse, Cod Postal 7000, Bulgaria

Tel. + 359 883 283040

Rambursarea sumelor pentru comenzi returnate va fi efectuata prin virament bancar in contul mentionat de catre client in termen de 30 de zile dupa primirea articolului.

Produsele oferite pe site-ul Dreshnik.ro beneficiaza de Garantiea legala conform Legea privind Protectia consumatorului, ce incepe din data livrarii articolului.

In caz de constatata defectiune, clientul are drept la reclamatie catre vanzator in orice moment. In caz de reclamatie, clientul este obligat de a contacta Dreshnik.ro si de a informa pentru defectiunea respectiva.   

Daca aveti intrebari in legatura cu returnare su reclamatie a unui produs ne poteti trimite un email la adrresa: store@dreshnik.ro

Recent adăugate
Back to Top