Coşul tău este gol!

INTREBARI FRECVENTE

INTREBARI FRECVENTE

Daca marfa este originala, unde este produsa si cu ce calitate este? Site-ul Dreshnik.ro ofera  articole originale in toitalitate, produse in fabricile brandului respectiv, sub strict control de calitate, achizitionate de la distribuitori autorizati, cu origine si calitate garantata.

Cum sa-mi dau seama din ce fel materiale sunt realizate aceste articole? In spatiul "Descriere" sunt mentionate materialele din care este fabricat fiecare produs. Informatiile de pe site sunt impromutate complet din datele prezentate de producator pe eticheta fiecarui produs (fiecare articol are o eticheta atasata in interiorul produsului de incaltaminte, pe care sunt specificate materialele din care este fabricat). Conform Ordonantei privind afisarea tipul de materiale folosite la producerea principalelor componente ale incaltamintei, pot fi:

- Piele (piele naturala)

- Piele cu fata corectata (strat de acoperire aplicat pe piele naturala)

- materiale din textile din fibra naturala si sintetica sau materiale din textile netesute

- Alte materiale (toate celelalte materiale sintetice, eco (imitatie de piele) piele naturala)

Indicatiile pot fi vizualizate aici:

Sunt disponibile produsele? Toate produsele de pe site-ul Dreshnik.ro, sunt in stoc la depozit, cu exceptia celor care vizavi de marime este mentionata data de livrare.

Cat timp dureaza livrarea? Livrarea se efectueaza in termen de 2-3 zile lucratoare.

Cu ce companie de curierat lucrati? Dreshnik.ro lucreaza cu compania de curierat DPD Courier.

Livrarea este gratuita? Pretul pentru transport se achita separat de catre client si nu este inclus in pret.

Cum pot calcula costurile pentru livrare? Costurile pentru livrare se calculeaza automat de site la plasarea comenzii catre site-ul Dreshnik.ro.  

Ce inseamna preturile taiateFiecare articol sau o parte din articole de la online magazinul au preturi comerciale afisate (preturile taiate), ele sunt numai in scop informativ.

Cum pot plasa o comanda? Poteti plasa comanda dumenavoastra online pe site-ul Dreshnik.ro, cu sau fara cont.

Este necesar sau nu sa-mi creez un cont pe site pentru a plasa o comanda? Nu, contul nu este obligatoriu.

Pot comanda in mod rapid? Aveti posibilitate de a comanda rapid prin butonul ”Cumpara-l acum” in site-ul numai pentru un singur produs/marime, apasand acest buton pentru produsul respectiv, site-ul sterge automat toate produsele anterioare adaugat in cosul de cumparaturi. In caz ca doriti sa cumparati mai multe produse este nevoe sa plasati comanda de ordine catre site-ul Dreshnik.ro, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului “Adauga in cos”.

Cum sa-mi dau seaman ce marime sa comand? Marimile sunt standard, europene. Poteti comanda marimea ce purtati deobicei. Pentru confortul clientilor la fiecare produs sunt afisate si table cu marimea pentru fiecare brand. Poteti vizoaliza tabelul apasand butonul “Tabele cu marimi”, ce poteti gasi in pagina cu produse.

Cum sa-mi inregistrez un cont? Dati click in spatiul „Inregistrare” si completati spatiile obligatorii. 

Ce informatii sunt necesare pentru inregistrare? Datele necesare pentru inregistrare sunt: numele intreg, adresa completa si telefon mobil. Aceste parametre sunt necesare in scop de a contacta clientul, de a verifica comanda si expedierea ei prin curier.

Datele mele cu caracter personal, pe care le completez pe site sunt protejate? In calitate de operator de date cu caracter personal inregistrat conform CPDCP societatea Global Stock LTD garanteaza, ca datele cu character personal prezentate site-ului sunt protejate conform LPDCP (Legea privind protectia datelor cu caracter personal).

Cum pot primi mai multe detalii despre produs? In cazul, in care aveti nevoe de informatii suplimentare despre produsele oferite ne potetii contacta prin e-mailul urmator: store@dreshnik.ro.

Cum pot sa aflu daca comanda mea este confirmata? Imediat dupa ce plasati comanda veti primi un e-mail de confirmare. 

Care sunt modalitatile de plata? Fiecare utilizator poate renunta la comanda expediata in scris, fara a indica in mod necesar motive.

Voi obtine informatii cand a fost expediata comanda mea? Da, imediat dupa expedierea comenzii dumneavoastra spre adresa mentionata de catre dumneavoastra, vor fi trimise informatii pe adresa de e-mail.  

Care sunt metodele de plata? Plata in site-ul Dreshnik.ro poate fi efectuata in felul urmator:

- plata ramburs (plata la primire direct la courier )

- prin PayPal

- prin transfer bancar ( numai pentru comenzi en-gros). 

Pot returna sau inlocui produs? Desigur, fiecare produs poate fi returnat sau inlocuit.

In ce termen pot returna sau inlocui produs?  Termenul de returnare sau inlocuire unui produs este de 14 zile lucratoare dupa primirea articolului respectand urmatoarele conditii:

1. Utilizatorul trebuie contacteze vanzatorul si sa-l informeze pentru intentia de a returna articole ce fac parte dintr-o comanda

2. aspect commercial neafectat

3. pastrate intacte ambalaj si etichete

4. fara urme de folosire ( sa nu fie purtat, spalat, calcat)

5. fara mirosuri suplimentare (de tigari, parfum si etc.)

Back to Top