Coşul tău este gol!

Termeni și Condiții

REGULI GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI DRESHNIK.RO

Toti utilizatorii site-ului Dreshnik.ro sunt obligate sa se informeze despre regulille si conditiile generale de utilizarea site-ului. Fiecare persoana ce utilizeaza acest site web se considera ca accepta si este de acord cu aceste conditii. In cazul, in care nu sunteti de acord cu regulile mentionate, va rugam sa nu utilizati acest site web.

Prezentul document contine conditiile generale conform care Dreshnik.ro ofera servicii utilizatorilor sai prin intermediul magazinul online Dreshnik.ro. Aceste conditii se aplica tuturor clientilor site-ului.

1. DENUMIRI

Vanzator - comerciantul cu care fiecare utilizator inchieie contract de vanzare la distanta prin intermediul site-ului Dreshnik.ro

Utilizator (client) - orice persoana care cumpara produsele oferite de site-ul Dreshnik.ro

Magazin online - platforma virtuala Dreshnik.ro, care ofera produse de vanzare si de incheierea unui contract de vanzare la distanta intre vanzator si utilizator, proprietate societatii comerciale Global Stock LTD - o companie cu sediul social in mun. Ruse, str. Vardar 27, CUI: 204486014, Bulgaria.

2. REGULI PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

2.1. Dreshnik.ro acorda dreptul fiecarui utilizator de a descarca si a vizualiza toate materialele publicate pe acest site doar pentru uz personal, in scopuri necomerciale, cu conditia ca sunt respectate si in conformitate toate drepturile de autor. Nu este admis materialelor de pe acest site sa fie modificate sub nici o forma, sau sa fie copiate, distribuite sau atribuite public cu orice motiv public sau comercial. Utilizarea materialelor publicate de pe acest site pe alte site-uri este strict interzisa.

2.2. Comanda catre magazinul online este posibil sa fie efectuata si fara inregistrare.

2.3. Pentru crearea unui cont in magazinul online sunt necesare urmatoarele date: nume, adresa de e-mail, telefon mobil, adresa de livrare si parola. Inregistrarea este gratuita pentru fiecare utilizator.

2.4. Societatea Global Stock Ltd este inregistrata ca operator de date cu caracter personal conform CPDCP si garanteaza, ca datele cu character personal prezentate site-ului sunt protejate conform LPDCP (Legea privind protectia datelor cu caracter personal).

2.5. Fiecare produs pus in vanzare in magazinul online are afisat pret unitar in RON si informatii complete cu privire la caracteristici.

2.6. Fiecare produs sau o parte din produse din magazinul online are pret comercial (pretul taiat ), afisarea acestuia este numai in scop informativ.

2.7. Preturile includ TVA.

3. COMANDA

3.1. Comanda articolelor oferite de vanzare pe site-ul Dreshnik.ro, poate fi efectuata prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

- site-ul Dreshnik.ro, cu si fara cont

3.2. Cand pasata comanda, clientul se obliga sa prezinte informatii complete si corecte de livrare

3.3. Dupa finalizarea comenzii, Dreshnik.ro trimite confirmarea comenzii prin e-mail.

3.4. Dreshnik.ro isi rezerva dreptul de a refuza o comanda cu orice motiv.

3.5. Comenzi pot fi plasate 7 zile pe saptamana, 24 de ore pe zi.

3.6. Comenzile plasate pana la ora 14.00, vor fi prelucrate si trimise in aceeasi zi lucratoare si vor fi livrate in termen de 1-2 zile lucratoare.

3.7. Comenzile plasate dupa ora 14.00, vor fi prelucrate si trimise in urmatoarea zi lucratoare, cu termen de livrare 1-2 zile lucratoare.

3.8. Comenzile plasate sambata, duminica sau in timpul unor sarbatori legale vor fi expediate in prima zi de lucru cu termen de livrare 1-2 zile lucratoare.

3.9. Fiecare utilizator poate renunta la comanda expediata in scris, fara a indica in mod necesar motive.

4. LIVRARE

4.1. Dupa trimiterea comenzii, Dreshnik.ro trimite un e-mail de notificare a clientului, ca este confirmata comanda si urmeaza sa fie trimisa prin compania de curierat FAN.

4.2. Livrari in zilele de sambata, duminica sau de sarbatori legale nu se fac livrari.

4.3. Livrarea va fi efectuata in termen de 1-2 zile lucratoare.

4.4. Taxele de transport vor fi achitate de catre client, si vor fi calculate automat in timpul comenzii pe baza datelor de livrare completate.

4.5. Returnarea a unor articole poate fi efectuata conform urmatoarelor date:

Destinatar: compania Global Stock SRL

Adresa: str. Dorostol 36, mun. Ruse, Cod Postal 7004, Bulgaria

Tel. + 359 883 28 30 40

4.6. Returnarea banilor pentru produse returnate se va efectua prin transfer bancar in contul bancar mentionat de catre client in termen de 30 de zile dupa primirea articolului.

5. MODALITATE DE PLATA

5.1. Plata in site-ul Dreshnik.ro poate fi efectuata in felul urmator:

- plata ramburs (plata la primire direct la courier )

- prin PayPal

- Prin virament bancar pentru comenzi en-gros. Modalitatea se afiseaza automat atunci cand adaugati produs in cosul de cumparaturi si valoarea totala este mai mare de 1155 RON (Este posibil sa apara diferente in sold in functie de cursul EUR/RON in ziua respectiva)

5.2. Utilizatorul achita valoarea produsului mentionata pe site + costurile pentru expedierea comenzii pana la adresa, calculate automat pe site

6. RECLAMATII SI DREPT DE RENUNTARE LA COMANDA

6.1. Fiecare articol achizitionat de pr site-Dreshnik.ro poate fi returmat in termen de 14 de la data primirii, respectand urmatoarele conditii:

- aspect comercial neafectat

- pastrate intacte ambalaj si etichete

- fara urme de folosire ( sa nu fie purtat, spalat, calcat)

- fara mirosuri suplimentare (de tigari, parfum si etc.)

6.2. Inainte sa fie returnata marfa, utilizatorul este obligat sa contacteze vanzatorul si sa-l informeze cu privire la intentia sa de a returna articol dintr-o anumita comanda.

6.3. Returnarea unor articole se efectueaza conform urmatoarele date:

Destinatar: compania Global Stock LTD

Adresa: str. Dorostol 36, mun. Ruse, Cod Postal 7000, Bulgaria

Tel. + 359 883 28 30 40

Returnarea banilor pentru produse returnate se va efectua prin transfer bancar in contul bancar mentionat de catre client in termen de 30 de zile dupa primirea articolului.

6.4. In cazul in care nu sunt respectate conditiile mentionate in punctul 6.1., vanzatorul are drept de a refuza livrarea. Costurile pentru expediere in acest caz vor fi suportate de catre utilizator.

6.5. La primirea livrarii, utilizatorul trebuie sa verifice continutul pachetului, daca corescpunde cu comanda transmisa. In caz de deteorari in exteriorul produsului aparute din cauza transportarii, trebue sa luati legatura cu curierul pentru emiterea unui process verbal de deteriorari cauzate de transportare.

6.6. Produsele oferite pe site-ul Dreshnik.ro beneficiaza de Garantiea legala conform Legea privind Protectia consumatorului, ce incepe de la data livrarii articolului.In cazul in care sunt constatate defecte, clientul  are drept de a face reclamatie catre vanzator in orice moment. In cazul unei reclamații, clientul este obligat sa contacteze Dreshnik.ro intr-o comoda modalitate si sa informeze despre defectul respectiv.

6.7. Articole cu defecte pot fi trimise inapoi pe cheltuiala site-ului Dreshnik.ro conform urmatoarele date:

Destinatar: compania Global Stock LTD

Adresa: str. Dorostol 36, mun. Ruse, Cod Postal 7000, Bulgaria

Tel. + 359 883 28 30 40

6.8. Conform Legea privind Protectia consumatorului, dupa primirea articolului defect, Dreshnik.ro se obliga la:

- In termen de 30 de zile de la primirea produsului defect, de a repara produsul pe cost propriu si de a-l trimite inapoi la client

- In cazul in care defectul nu poate fi reparat, Dreshnik.ro este obligat de a inlocui articolul cu nou, corespunzator calitatii (de acelasi tip, model, marime)

- In cazul in care produsul nu poate fi reparat sau inlocuit cu alt produs de aceeasi fel, model si marime, cu acordul clientului produsul poate fi inlocuit cu altul, ales de catre client.

In cazul In care produsul nu poate fi reparat sau inlocuit cu alt produs de aceeasi fel, model si marime si clientul nu doreste sa-i fie trimis alt articol, Dreshnik.ro este obligat sa restitue suma, achitata pentru articolul defect sau la cerere din partea clientului sa reduca din pret ( de negociat intre clientul si Dreshnik.ro)

6.9. Reclamatie pentru produse defecte cazuzate de exploatare incorecta a produsului nu vor fi acceptate.

06.10. In cazul in care o reclamatie a fost respinsa, Dreshnik.ro se obliga in termen de 10 (zece) zile de la primirea produsului reclamat, sa informeze clientul pentru aceasta concluzie la adresa de e-mail mentionata de catre client. Clientul la randul sau trimite dispozitie catre furnizor pentru viitoarea expediere a produsului reclamat. Cand este ordonata livrarea pentru returnare, produsul va fi trimis de catre Dreshnik.ro in termen de trei (3) zile de la ordonanta prin compania de curierat FAN, costurile de transport sunt suportate de client.

6.11. Nu poate fi acceptata reclamatie pentru produs, despre care clientul a fost informat in prealabil de nepotriviri sau defecte.

7. OBLIGATII SI RESPONSABILITATI AL DRESHNIK.RO

Dreshnik.ro se obliga:

7.1. De a actualiza datele de pe site mereu si in orice clipa.

7.2. De a oferi informatii corecte si exacte cu privire la toti clienti cu inregistrare pe site

7.3. De a verifica datele afisate pe site pentru a fi corecte din punct de vedere la: pret, articole, numar bucati, culori si orice tip de informatii referitoare la articolele oferite.

7.4. De a monitoriza comenzile clientilor si de a le confirma la timp.

7.5. De a organiza la tipm expedierea produselor comandate.

7.6. De a informa prompt toti clienti pentru modificari aparute referitor la comenzi sau articole.

7.7. De a se asigura ca marfa trimisa corespunde in totalitate cu datele expuse pe site, ca nu are defecte vizibile si raspunde complet cu comanda clientului

7.8. De a se asigura ca, comanda este primita si acceptata de catre client.

8. SARCINILE SI RESPONSABILITATILE UTILIZATORILOR A DRESHNIK.ro/

Fiecare utilizator a Dreshnik.ro se obliga:

8.1. Cand se intregistreaza sau transmite comanda sa prezinte date corecte si complete inclusiv telefon mobil pentru contact.

8.2. La plasarea comenzii, trebue a se familiariza cu Termenii si Conditiile Generale de utilizare a site-ului si a-si da acordul cu ele.

8.3. La comandarea articole de pe site-ul Dreshnik.ro, pentru a se asigura ca se cumpara articolul potrivit din punct de vedere al marimii, culorii si etc., sa fie convins ca doreste si are posibilitate de a cumpara acrticolul respectiv.

9.  LIMITAREA RESPONSABILITATII

Dreshnik.ro nu are nici o responsabilitate, in nici un caz pentru eventualele daune din profituri pierdute, din cauza pierderii unor date sau alte circumstante ce rezulta din utilizarea, inposibilitatea de utilizare sau rezultatele de la utilizarea acestui site, fiind indiferenta de existenta sau non-existenta unor avertizarari impotriva Dreshnik.ro  pentru posibilitatea de aparitia unor asemenea daune.

10. UTILIZARE “COOKIE” (COOKIES)

Dreshnik.ro foloseste "cookies" pentru a colecta anumite informatii de la toti utilizatorii, inclusiv de la vizitatori neinregistrati la magazinul on-line, ce nu utilizeaza serviciile oferite. Cookie-urile sunt serii de date care sistemul Dreshnik.ro trimite catre calculatorul utilizatorului si sunt utilizate ulterior pentru a identifica calculatorul, atunci cand utilizatorul acceseaza din nou magazinul on-line, in scopul de a oferi servicii mai bune si mai corespunzatoare clientului.

Cookie-urile ofera informații cu privire la utilizarea magazinului electronic si date de utilizator ce pot fi folosite pentru a personaliza experienta utilizatorului, precum si pentru a urmari tiparele de trafic si de utilizatori.

Prin acceptarea de a utiliza Dreshnik.ro, utilizatorul isi exprima acordul explicit pentru utilizarea a "cookies". Daca prefera sa nu primeasca "cookies" in timp ce acceseaza Dreshnik.ro sau prin HTML, e-mail-uri formatate, utilizatorul are drept de a le respinge, setand internet brauser-ul de a avertiza inainte de a accepta un cookie si de a refuza cookie-urile atunci cand  browse-ul de Internet alerta pentru prezenta lor . De asemenea, utilizatorul poate refuza toate cookie-urile prin setarea browser-ului Internet.

11. ALTE INFORMATII

Prin inregistrarea in site-ul nostru, si dupa plasarea comenzii, va veti da acordul pentru acesti Termeni si Condiții si sunti de acord sa primiti de la noi regulat e-mailuri cu text si / sau continut HTML pentru promotii si actualizari curente (Newsletter). Aveti posibilitate de a renunta la primirea acestora, dand clic pe locul pentru dezabonare in partea de jos a buletinului primit.

Daca aveti întrebari cu privire la Termeni si Condiții Generale sau referitor la comenzi, plasate catre Dreshnik.ro, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: store@dreshnik.ro

Back to Top