Coşul tău este gol!

Comanda & Livrare

 COMANDA & LIVRARE 

COMANDA

Daca sunteti un client nou, puteti plasa o comanda ca vizitator sau sa sa va creati un cont la noi, in ambele cazuri trebue sa completati urmatoarele date: Nume, prenume si, E-Mail, Telefon, Adresa. Daca va creati cont nu va fi nevoe sa completati din nou toate datele la urmatoarea comanda, ci doar sa va conectati cu o parola mentionata la inscriere, veti avea acces si la istoricul comenzilor dumneavoastra.

Daca doriti sa comandati rapid si usor numai un singur produs/ marime, poteti folosi butonul "Cumpara-l acum", in clipa in care apasati pe acest buton pentru produsul dorit, site-ul automat sterge toate produse precedente adaugate in cos si va transfera direct la pagina pentru finalizarea comenzii.

Daca doriti sa comandati mai multe produse este necesar sa plasati comanda de ordine online pe site-ul Dreshnik.ro, adaugand produsele respective in cosul de cumparaturi apasand butonul "Adauga in cos".

Dupa completarea datelor necesare pentru livrare, puteti alege modul in care doriti sa efectuati plata: "plata la livrare-ramburs '' prin “debit card/ credit card'' , prin PayPal", "virament bancar bancar" (numai pentru comenzi en-gros).

Odata ce ati ales modul in care doriti sa facesti plata, poteti apasa pe butonul “Continuare", in coltul din dreapta jos, pentru a finaliza comanda.

Dupa finalizarea comenzii, Dreshnik.ro va trimite confirmarea comenzii prin e-mail.

Comenzile sunt acceptate 7 zile pe saptamana, 24 de ore pe zi.

Comenzile plasate pana la ora 14.00, se prelucreaza si expediaza in aceeasi zi lucratoare, cu termen de livrare pana la 2 zile lucratoare.

Comenzile plasate dupa ora 14.00, se prelucreaza si expediaza in urmatoarea zi de lucru cu termen de livrare pana la 2 zile lucratoare.

Comenzile plasate sambata, duminica sau de sarbatori oficiale sunt prelucrate si expediate in prima zi de lucru, cu termen de livrare pana la 2 zile lucratoare.

 

LIVRARE

Costurile pentru expeditie se achita de catre client, ele sunt calculate automat in timpul comenzii pe baza datelor completate pentru livrare. 

Daca doriti un calcul anterior a costurilor de livrare unui produs, poteti calcula in cosul de cumparaturi apasand butonul "Estimare taxe de livrare". 

Dreshnik.ro face expedieri prin compania de curierat FAN Courier in termen de 1-2 zile lucratoare

Back to Top